Welkom bij TC Maliskamp

welkom.gifU hebt belangstelling om lid te worden van onze tennisclub of hebt zich als lid
aangemeld?

Wij zetten een aantal zaken op een rijtje waarvan wij het van belang vinden dat u die kent. Klik hier voor verdere informatie 

Beste leden van TC Maliskamp, 

Van maandag 7 augustus tot en met zondag 27 augustus zijn we open vanaf 19.00u op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond. 

Ellen van Dijk,
Barcoördinator.

 


Actueel

 
Inschrijven                                                                                  
 Inschrijven
De inschrijving voor de externe wintercompetitie 2017/2018 is geopend en ook deze competitie willen wij vanuit TC Maliskamp een zo'n breed mogelijke keuze aanbieden. Zoals gebruikelijk ontvangen wij graag van de teamcaptains één inschrijfformulier per team met daarop de gevraagde informatie volledig ingevuld.
In navolging van de voorjaars- en najaarscompetitie willen we ook de Competitie Nieuwe Stijl (CNS), 8/9-competitie, op de donderdagavond en zondagmiddag weer aanbieden.
 
Meer informatie


Helpende handen gezocht!

Help mee met de clubkampioenschappen!


Voor het organiseren van de clubkampioenschappen zijn wij dringend op zoek naar versterking! Om dit toernooi te kunnen blijven houden op een manier zodat dit voor alle leden leuk is om mee te doen hebben wij meer mensen nodig.

De clubkampioenschappen worden gehouden van maandag 4 tot en met zondag 10 september 2017. In de avonden zal gespeeld worden vanaf ca. 18:00 uur en in het slotweekend vanaf ca. 10:00 uur. Bij het organiseren van het toernooi horen verschillende taken. Normaal gesproken worden deze taken verdeeld onder commissieleden en hoef je dus niet bij alles betrokken te zijn.

Wat houdt het bijvoorbeeld in?
Lees verder

Laatste nieuws

 • 1
 • jul

Terugblik invitatietoernooi


Bestuurslid ELLEN VAN DIJK schrijft over het invitatietoernooi:

“  Op een snikhete 11 juni stond ik om 10.00 uur klaar om samen met mijn vader de eerste wedstrijd van het invitatietoernooi te spelen. En met mij nog 17 andere tennissers met hun dochter, buurvrouw, nicht of andere tennispartner.  Niet heel druk bezet dus maar wel heel gezellig.
En voor mij ook wel bijzonder om nog met mijn vader van 81 een tennistoernooi te spelen!  En daarbij heeft hij er ook nog eens voor gezorgd dat we de eerste prijs in onze poule wonnen!
Wie doet er volgend jaar ook mee?”


Lees verder
 • 1
 • jul

Van het bestuur
Onze oproep om in het kader van de RABOCLUBKASCAMPAGNE een stem uit te brengen op TC Maliskamp heeft 324,14 euro opgeleverd. We bedanken alle stemmers.

We hebben een nieuwe CV-KETEL en deze gaat zorgen voor een aangename temperatuur in ons paviljoen.

Op 16 september vindt vanaf 13.00 uur de COMMISSIEDAG plaats. Vrijwilligers en hun partner ontvangen daarvoor medio augustus een uitnodiging.


Lees verder
 • 2
 • jun

Van het bestuur


Het is druk op en langs onze banen. Er wordt heel wat afgezweet. En de komende tijd staat er veel op de eigen agenda. De voorzitter schrijft er over. Bij deze nogmaals een oproep om u in te schrijven voor de komende toernooien.

Lees verder
 • 2
 • jun

Van de voorzitter
We zijn nu midden in de hele drukke maanden vol met activiteiten. De voorjaarscompetitie is net afgelopen met een gezellige barbecue op afgelopen zaterdag. Prachtig zomerweer vormde de achtergrond voor een succesvolle afsluiting van deze ronde waarbij maar liefst vier van onze 27 deelnemende teams kampioen werden. De aanwezige winnaars kregen daarvoor van Jeroen den Houter, onze voorzitter van de Technische Commissie een bloemetje en ik wil allen ook via deze weg van harte feliciteren!

Lees verder
 • 2
 • jun

Van de technische commissie

De externe voorjaarscompetitie is weer ten einde. Afgelopen zaterdag 27 mei is de voorjaarscompetitie traditioneel afgesloten met een BBQ en de huldiging van onze kampioenen. We kunnen de volgende vier teams feliciteren met het door hen behaalde kampioenschap:
•Donderdagavond 8&9 competitie 1e klasse, Maliskamp 1 van captain Gabriella Pasquale en medespelers
Bianca van der Burgt en Nicole van den AkkerLees verder
 • 2
 • jun

Van de barcommisie

Wist u dat er 26 mensen nodig zijn om ONS CLUBHUIS DRAAIEND TE HOUDEN ?
Allereerst onze 3 vaste dagelijkse barmedewerkers Maja, Jannie en Miep, met als invalkracht Wim, die ervoor zorgen dat het hele bargebeuren op rolletjes verloopt.
De medewerkers van schoonmaakbedrijf SGV uit Rosmalen.
Onze  eigen schoonmaakploeg bestaande uit Miep, Clasien en Erna, die regelmatig de keuken een grote beurt geven.
Marijke die voor de was zorgt.

Lees verder

Foto van het moment

Bekijk alle fotosBekijk alle fotos

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief